Meet the Vakkers - Mike

Hoe ben je terecht gekomen bij Jobhunting?

"Samen met mijn vriendin was ik op zoek naar een nieuwe woning, voor een bezichtiging kwamen we toen terecht bij Laura (mede eigenaar van Jobhunting), zij had haar huis te koop staan. Na een leuke kennismaking vroeg ze wat voor een werk ik deed en of ik interesse had in een nieuwe uitdaging. Na de 2e bezichtiging van de woning van Laura en Sven heb ik mijn CV verstuurd en ben ik uitgenodigd voor een gesprek bij Jobhunting met Jelle en Laura. Tijdens dit gesprek heb ik voorgesteld om 2 dagen mee te lopen bij Jobhunting. Na een uur op kantoor aanwezig te zijn, voelde ik zelf meteen 'ja dit is het'. Vrij snel hierna ben ik gestart bij Jobhunting."

En het huis, hebben jullie dat ook gekocht?

"Hahaha, nee het was de baan of het huis."

Over welke karaktereigenschappen beschik jij waar je het meest trots op bent?

"Ik lieg niet, nooit. Ik vertel niet altijd alles, maar dat is anders dan liegen. Daarnaast ben ik ook erg zorgzaam, denk dat dit wel de belangrijkste eigenschappen zijn."

Welke karaktereigenschappen kun je erg vervelend vinden bij andere mensen?

"Van andere mensen? Haha, Dat zijn er nogal wat. Als mensen hun afspraken niet nakomen, als mensen het mooier laten lijken als dat het daadwerkelijk is. Mensen die liegen, ik hou er echt niet van. Ik vind het belangrijk dat mensen respect hebben voor elkaar!"

Wat is je grootste blunder op de werkvloer geweest?

"Goh, ik denk dat dat wel heeft te maken met de computer of met de telefoon. Want daar ben ik niet heel handig mee. Documenten opslaan via camscan op mij mobiele telefoon, die ik vervolgens nergens meer terug kan vinden. Ik doe het niet meer, want ik kan echt niks meer terugvinden."Dus een cursus basiskennis pc en mobiele telefonie zou wel handig zijn voor jou, haha!

Ben je het meest trots op wie je bent, of wat je hebt bereikt?

"Ik gooi dit wel in 1 potje, ben sowieso trots op mezelf. Ik ben echt blij met mezelf en met wat ik tot nu toe heb bereikt.”

Had je vroeger een bepaald ideaal beeld van jezelf in de toekomst?

"Ligt eraan bij welke leeftijd, toen ik 5 was wilde ik astronaut worden en met 10 profvoetballer. Uiteindelijk vind ik dat ik goed terecht ben gekomen. Op de middelbare school had ik een bepaald beeld van de grote mensen wereld. Ik vind dat de werkelijkheid aardig overeen komt met mijn gedachten hierover destijds. Toen ik nog klein was en met mijn moeder over het Tempsplein naar mijn oma liep, kwamen we altijd langs een assurantiekantoor, waar een hele dikke Jaguar voor de deur stond. Als klein jongetje vond ik dat natuurlijk fantastisch. Ik had geen idee wat een assurantie kantoor was, maar ik wist wel at ik ook zo'n werk wilde gaan doen. Dit alles had natuurlijk alleen maar met de Jaguar te maken. Wel grappig dat ik uiteindelijk wel in deze wereld ben gaan werken, de Jaguar is er helaas niet van gekomen."

Wat heb je al jaren willen doen, maar is er nog altijd niet van gekomen?

"Naar Amerika gaan, dit is er nog niet van gekomen. Dit staat wel nog op mijn bucketlist, dus het gaat er zeker nog een keer van komen!"

Waar kunnen mensen jou het hardst mee aan het lachen maken?

"Ik heb een apart gevoel voor humor, ik lach graag. Ik vertel ook een heleboel onzin, niet iedereen begrijpt dit en vaak moet ik daar dan al heel hard om lachen. Droge Britse humor vind ik heerlijk, zelfspot vind ik ook mooi."

Meer blogposts

Meet the Vakkers - Boris

''Mij motiveert denk ik vooral de successen als je op werkgebied kijkt, dus de successen die we met het team behalen. Dat we steeds meer, meer, meer willen en dat het uiteindelijk ook lukt.''

Lees meer

Hi werkgever! Check waarom jij wil samenwerken met Jobhunting

Het vinden van geschikt personeel voor je bedrijf kan lastig zijn. Daarbij is de werving en selectie van nieuw personeel een tijdsintensief proces. Jobhunting kan deze taak van je overnemen. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet welke voordelen samenwerken met Jobhunting voor jou kan opleveren!

Lees meer