Hi werkgever! Check waarom jij wil samenwerken met Jobhunting

Het vinden van geschikt personeel voor je bedrijf kan lastig zijn. Daarbij is de werving en selectie van nieuw personeel een tijdsintensief proces. Jobhunting kan deze taak van je overnemen. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet welke voordelen samenwerken met Jobhunting voor jou kan opleveren!

1. Het bespaart veel tijd

Zoals hierboven al benoemd, kost het veel tijd om geschikt personeel te vinden voor een bedrijf. Doordat Jobhunting het werving- en selectieproces overneemt, bespaart dit voor jouw bedrijf véél tijd. Ook het uitbetalen van de uitzendkrachten wordt via ons geregeld. De tijd die je hiermee wint, kan weer goed geïnvesteerd worden in het runnen van je bedrijf. En je weet wat ze zeggen: tijd kost geld!

2. Persoonlijk contact

Wat ons uniek maakt, is dat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel staat! We vinden het belangrijk om een goede band te hebben met onze opdrachtgevers. Daarom besteden we veel aandacht aan het goed leren kennen van jou als klant: zowel het bedrijf als de persoon/personen achter het bedrijf. Wanneer er vragen of bepaalde zaken zijn waarbij onze hulp nodig is, zijn we altijd telefonisch bereikbaar en gaan we direct voor je aan de slag wanneer iets opgelost moet worden.

3. De medewerkers kunnen snel starten

Kandidaten die ons benaderen, kunnen snel bij ons terecht voor een kennismakingsgesprek (zelfs vaak op de dag zelf!). Na dit gesprek gaan wij meteen aan de slag met het zoeken naar een passende opdrachtgever: wij vinden het belangrijk voor zowel de kandidaat als opdrachtgever dat het een goede en duurzame match is. Wanneer dit gelukt is, zorgen wij dat de uitzendkracht zo snel mogelijk aan het werk kan bij jouw bedrijf.

4. Duurzaam inzetbare medewerkers

Wij leveren medewerkers aan die voor de lange(re) termijn beschikbaar zijn om te werken. Dit brengt als grote voordeel met zich mee dat er niet constant nieuwe uitzendkrachten aangenomen en ingewerkt hoeven te worden. Ook bieden wij hen de mogelijkheid om een opleiding te volgen via onze samenwerkingspartner, zodat de uitzendkrachten beschikken van de juiste kennis en/of certificaten om optimaal inzetbaar te zijn binnen jouw bedrijf!

5. Wij willen het verlengstuk zijn van onze klanten

Graag denken wij met jou mee over waar je naartoe wil met je bedrijf. Dit doen we door persoonlijk contact, duidelijke en snelle communicatie en het onderhouden van een goede band met onze klant. Hierdoor werken we al jaren samen met veel van onze klanten.

6. Bonus: leuke verrassingen en goodies

Als bonusvoordeel krijgen onze klanten leuke verrassingen en andere goodies door het jaar heen. Hiermee willen wij laten zien dat we de klant waarderen en bedanken voor de fijne samenwerking.

Ben jij benieuwd wat Jobhunting voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op, je bent van harte welkom bij ons op kantoor!

Telefoon: 085 250 04 58

Meer blogposts

Meet the Vakkers - Boris

''Mij motiveert denk ik vooral de successen als je op werkgebied kijkt, dus de successen die we met het team behalen. Dat we steeds meer, meer, meer willen en dat het uiteindelijk ook lukt.''

Lees meer

Meet the Vakkers - Mike

"Ik heb een apart gevoel voor humor, ik lach graag. Ik vertel ook een heleboel onzin, niet iedereen begrijpt dit en vaak moet ik daar dan al heel hard om lachen.''

Lees meer