Meet the vakkers

Tim Blättler

Tim Blattler, geboren en getogen in Kerkrade. Samen met mijn vriendin Janine woon ik in het ouderlijk huis van mijn ouders in Kerkrade. Naast mijn werk bij Jobhunting, ben ik een voetbalfanaat bij Chevremont en vind ik het heerlijk om in de zomer aan de visvijver te chillen. Ik kijk er enorm naar uit om mijn ervaring te delen en nieuwe mensen te ontmoeten in deze afwisselende baan!

Jeffrey Hillen

"Ik geloof er sterk in dat iedereen het recht heeft op een leuke baan, en ik ben vastbesloten om daar mijn steentje aan bij te dragen. Want laten we eerlijk zijn, als je wilt werken, straal je dat ook uit! Laten we samen op zoek gaan naar jouw droombaan bij Jobhunting. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en je te helpen bij het bereiken van jouw professionele doelen en je verdere ontwikkelingen."

Thom Schäfer

Accountmanager
"Sinds 1 jaar ben ik werkzaam ik in de uitzendbranche. Daarvoor heb ik een aantal studies gevolgd voordat ik heb besloten om te stoppen met studeren en te gaan werken. Deze keuze is me heel goed bevallen. Het feit dat ik nu een baan heb waarmee ik anderen mensen aan werk kan helpen doet me heel goed. Het werk geeft mij veel voldoening en ik haal er veel energie uit. Buiten werk vind je me vaak op festivals, bij wedstrijden van Roda JC en bij wedstrijden van mijn vriendenteam bij KVC Oranje. Vooral voetbal en muziek dus. Als ik dan nog wat uurtjes over heb, ben ik deze graag samen met mijn vriendin of met vrienden."

Boris Quaedvlieg

Accountmanager
"In december 2022 ben ik gestart als accountmanager binnen Jobhunting. Als echte Kirchroadsjer jong was het een behoorlijke stap om buiten Kerkrade te gaan werken, maar inmiddels ben ik helemaal op mijn plek in Heerlen.

Jennifer Flammia

Accountmanager
Buona giornata! Mijn naam is Jennifer mama van 3 jongens. Ik ben een gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke jonge vrouw. In het dagelijks leven hou ik ervan om evenementen te stylen, vind ik het leuk om met vrienden een wijntje te drinken, samen te koken en een dansje te doen.

Bryan van Putten

Mede-eigenaar
"De knapste, slimste, leukste, onhandigste, koppigste, maar vooral de meest bescheiden van het stel malloten dat bij Jobhunting werkt."

Jelle Enninga

Mede-eigenaar
Ondernemer Jelle Enninga van uitzendbureau Jobhunting. Jelle is mede "Mijn doel is om ons mooie bedrijf te laten doorgroeien en mensen die bij en voor ons werken een toekomst te bieden. Ik hou van uitdagingen, hard werken en mensen motiveren."

Laura Bellomo

Mede-eigenaar
“Als kind had ik altijd een romantisch beeld bij een uitzendbureau, want hoe leuk zou het zijn als ik kan werken met mensen en ze ook nog blij kan maken met een baan. Ik dacht wel ook altijd dat je daar voor heel hard gestudeerd zou moeten hebben en dat was voor mij niet weggelegd. Toch had ik altijd wel zo’n droom."
Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Wat maakt ons uniek?

Sinds 2015 is Jobhunting Uitzenden actief in de uitzendwereld. Binnen deze branche onderscheiden wij ons op meerdere punten. Hierdoor zij wij een vreemde eend in de bijt. Zo spreken wij de taal van onze medewerkers. Geen moeilijk gedoe, maar: “What you see is what you get!”. Wij gaan voor een volledige begeleiding. Wij denken mee met onze klanten! Wij kijken met een frisse en ervaren blik naar het ondernemerschap. Door middel van een goede samenwerking tussen de medewerkers, de klanten en Jobhunting Uitzenden als intermediair, streven wij er naar om voor iedereen een goede toekomst te creëren met voldoende perspectief. Op zowel zakelijk als maatschappelijk vlak.
GEEN POESPAS

Wij spreken jouw taal, zonder moeilijk gedoe. Jij staat op nummer één en daardoor ga je volledig zorgeloos aan de slag in heel (Zuid) Limburg. We begeleiden je bij het solliciteren, we regelen je contract en wij zorgen dat je snel aan de slag kan.

WIJ BEGELEIDEN JOU

Daarnaast begeleiden wij jou van begin tot einde tijdens de sollicitatie, lossen wij onduidelijkheden of problemen voor je op en kun je zonder zorgen aan de slag. Twijfel jij nog over je baan of over werken voor een uitzendbureau? Probeer het eens, er zijn mensen die zweren bij uitzendwerk, ze willen niet anders meer!

JIJ VERDIENT HET BESTE

Een hogere loon? Een cursus of opleiding volgen? Wil je een vaste baan? Ook dat regelen wij voor jou! Interesse? Kom dan snel langs op één van onze vestigingen in Kerkrade of Heerlen. De koffie staat voor je klaar!

KOM JE OM IN HET WERK?

Een onderneming draait zo goed als de mensen die er werken, dat weet je als ondernemer als geen ander. Ervaar je dat er meer werk is dan personeel en heb je door de drukte geen tijd om zelf geschikt personeel te werven? Dan kun je altijd vertrouwen op Jobhunting Uitzenden.