Meet the vakkers

divider-1
divider-2

Jennifer Flammia

Accountmanager
Buona giornata! Mijn naam is Jennifer mama van 2 jongens. Ik ben een gedreven, ambitieuze en initiatiefrijke jonge vrouw. In het dagelijks leven hou ik ervan om evenementen te stylen, vind ik het leuk om met vrienden een wijntje te drinken, samen te koken en een dansje te doen.

Bryan van Putten

Accountmanager
Ik ben Bryan, de knapste, slimste, leukste, onhandigste, koppigste, maar vooral de meest bescheiden van het stel malloten dat bij Jobhunting werkt. In het dagelijkse leven ren ik rond bij Jobhunting als accountmanager en daarnaast kun je me in de weekenden vaak terugvinden achter de cocktailbar, in de dj booth of op het voetbalveld.

Nick Vijgen

Accountmanager
Mijn naam is Nick Vijgen, 29 jaar, en vanaf mei 2020 werkzaam als accountmanager bij Jobhunting Uitzenden. Totaal iets anders dan ik gewend ben aangezien de meeste mensen mij kennen als Mister Jumbo. Voorheen was ik namelijk 6 jaar werkzaam bij Jumbo Supermarkten in een managersfunctie.

Meet the vakker Michael

Mijn naam is Michael Rutten, 48 jaren jong en werkzaam als accountmanager bij Jobhunting. Na het afronden van mijn studie en opleiding Assurantie-B ben ik meteen gaan werken bij AEGON, UNIVE en de Finata bank.

Jelle Enninga

Eigenaar
Ik woon in Kerkrade, ben getrouwd en heb twee kinderen. Zes jaar geleden ben ik Jobhunting Uitzenden begonnen met Laura en inmiddels zijn wij gegroeid naar een bedrijf met twee vestigingen en hebben wij vier medewerkers in dienst.

Laura Bellomo

Eigenaar
Mijn naam is Laura Bellomo, geboren en getogen in Landgraaf. Ontzettend trots op mijn Siciliaanse roots die ik van mijn vader heb mogen erven. Ik sta midden in het leven, en ik houd van het leven. Ik ben een echt familiemens, hecht veel waarde aan vriendschappen. Mijn partner Sven en ik brengen daarom graag veel tijd door met onze familie en vrienden.
Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier
Divider-4

Wat maakt ons uniek?

Sinds 2015 is Jobhunting Uitzenden actief in de uitzendwereld. Binnen deze branche onderscheiden wij ons op meerdere punten. Hierdoor zij wij een vreemde eend in de bijt. Zo spreken wij de taal van onze medewerkers. Geen moeilijk gedoe, maar: “What you see is what you get!”. Wij gaan voor een volledige begeleiding. Wij denken mee met onze klanten! Wij kijken met een frisse en ervaren blik naar het ondernemerschap. Door middel van een goede samenwerking tussen de medewerkers, de klanten en Jobhunting Uitzenden als intermediair, streven wij er naar om voor iedereen een goede toekomst te creëren met voldoende perspectief. Op zowel zakelijk als maatschappelijk vlak.
GEEN POESPAS

Wij spreken jouw taal, zonder moeilijk gedoe. Jij staat op nummer één en daardoor ga je volledig zorgeloos aan de slag in heel (Zuid) Limburg. We begeleiden je bij het solliciteren, we regelen je contract en wij zorgen dat je snel aan de slag kan.

WIJ BEGELEIDEN JOU

Daarnaast begeleiden wij jou van begin tot einde tijdens de sollicitatie, lossen wij onduidelijkheden of problemen voor je op en kun je zonder zorgen aan de slag. Twijfel jij nog over je baan of over werken voor een uitzendbureau? Probeer het eens, er zijn mensen die zweren bij uitzendwerk, ze willen niet anders meer!

JIJ VERDIENT HET BESTE

Een hogere loon? Een cursus of opleiding volgen? Wil je een vaste baan? Ook dat regelen wij voor jou! Interesse? Kom dan snel langs op één van onze vestigingen in Kerkrade of Heerlen. De koffie staat voor je klaar!

KOM JE OM IN HET WERK?

Een onderneming draait zo goed als de mensen die er werken, dat weet je als ondernemer als geen ander. Ervaar je dat er meer werk is dan personeel en heb je door de drukte geen tijd om zelf geschikt personeel te werven? Dan kun je altijd vertrouwen op Jobhunting Uitzenden.