Laura Bellomo

Eigenaar

Ciao,

Mijn naam is Laura Bellomo geboren en getogen in Landgraaf. Ontzettend trots op mijn Siciliaans roots die ik van mijn vader heb mogen erven. Ik sta midden in het leven, en ik houd van het leven. Ik ben een familiemens, hecht veel waarde aan vriendschappen. Mijn partner Sven en ik brengen daarom graag veel tijd door met onze familie en vrienden.

Verder ben ik dol op reizen, geniet ik van alles wat daarbij hoort.
Mijn eerste werkervaring heb ik als heel jong meisje opgedaan bij het bedrijf van mijn ouders. Zij hebben, inmiddels met mijn zusjes een mooi horecabedrijf in Italiaanse specialiteiten in de breedste zin van het woord.

Daar begon ik ooit als verkoopmedewerkster op de markt en evenementen. Door de week zat ik natuurlijk op school en al op redelijk jonge leeftijd besefte ik dat het Horeca leven niet voor mij bestemd was. Daarna heb ik veel banen gehad in de commerciële business. Maar toch haalde ik daar niet volledig mijn voldoening uit. Ik had altijd een heel romantisch idee over het werken bij uitzendbureaus en hoopte ooit zelf een uitzendbureau te runnen. Ik dacht: er is toch niks mooiers dan mensen helpen aan een baan die perfect bij hun past. Zodoende ben ik gestart als intercedente bij een landelijk uitzendbureau. Daar heb ik veel geleerd en veel gezien en samen met Jelle runde ik het kantoor. Maar toch… het voelde niet zo goed als ik in gedachte had. Ik dacht dit wil ik doen maar dan in een ander jasje. Ik had met Jelle een klik en wilde perse met hem samenblijven werken, ik wist gewoon als wij samen een bedrijf op starten dat wordt het een succes. En ik geloof wel dat hij het zelfde dacht 😉

En zie nu: 6 jaar verder staat er een gezond bedrijf en hebben wij begin 2020 onze 2e vestiging in Heerlen mogen openen.

Ik ben meer dan trots, dat ik kan zeggen dat wij samen met onze collega’s dit bedrijf hebben mogen opzetten. En wij zijn nog lang niet klaar! Stay Tuned…..

 “bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is een succes”

divider-1