Meet the Vakkers - Boris

Hoe ben je terechtgekomen bij Jobhunting?

‘’Ik ben 6 jaar geleden begonnen in de uitzendbranche. Ongeveer 1,5 jaar geleden had ik een kandidaat beschikbaar bij het vorige bedrijf waar ik heb gewerkt. Die kandidaat kreeg ik zelf niet snel genoeg geplaatst en ik zag dat Jobhunting wel een vacature open had staan, dus toen heb ik Bryan gebeld. Bryan kon ik van het Kerkraadse verenigingsleven, de voetbalclubs waar we allebei veel tijd doorbrengen en heb ik hem uitgelegd dat ik een kandidaat beschikbaar had. Diezelfde middag nog ben ik met de kandidaat naar Bryan toe gegaan en de dag erna kon de kandidaat al beginnen. Zo ben ik eigenlijk met Jobhunting in aanraking gekomen. Ik woonde voorheen ook nog eens tegenover het oude filiaal in Kerkrade, dus het contact was er sowieso al.

Vorig jaar zocht Jobhunting voor de uitbreiding van het team een nieuwe accountmanager en toen heeft Bryan mij benaderd om een keer op gesprek te komen. In eerste instantie hoefde het niet voor mij, want ik zat gewoon goed op mijn plek. Bryan bleef uiteindelijk doorvragen en toen ben ik toch een keer langsgegaan. Toen dacht ik, ik zit heel goed waar ik nu zit maar dit past misschien wel wat meer bij mij. Weer wat meer collega’s om me heen, een leuk team – had ik ook bij mijn vorige werkgever – maar toch meer een jong team en een nieuwe uitdaging. Zodoende ben ik bij Jobhunting terechtgekomen.’’

Wat motiveert jou?

‘’Ik denk vooral de successen als je op werkgebied kijkt, dus de successen die we met het team behalen. Dat we steeds meer, meer, meer willen en dat het uiteindelijk ook lukt. Als ik het individueel bekijk, motiveert het me dat er bepaalde targets zijn, een bepaald doel behalen. Het doel heb ik nu behaald en nu wil ik verder en daarom motiveert het mij. Privé wil ik ook successen behalen. Mijn vriendin en ik hebben nu net een huis gekocht en dat is ook een motivatie om weer nieuwe stappen te zetten in het leven.’’

Welke doelstelling wil je dit jaar bereiken?

‘’Als ik op werkgebied kijk, is het zoals ik net zei: de targets halen die mij zijn voorgelegd toen ik hier bij Jobhunting kwam, dus de targets behalen. Als ik privé kijk dan is dat gewoon dat alles goedkomt met het huis en dat privé alles goed zit met familie en vrienden.’’

Als je hier nog 5 jaar zou werken, wat zou je dan willen doen?

‘’Ik denk ook een deel operationeel meewerken, mensen blijven spreken, klanten binnenhalen, mensen plaatsen bij klanten, grotere projecten misschien wel doen, dus dan denk ik aan klanten waar toch wel wat meer mensen zitten. Dus daar ligt de groei, grote projecten proberen binnen te halen.’’

Wat is het leukste moment geweest in je leven dat je zo weer opnieuw mee zou willen maken?

‘’Ik denk dat er heel veel mooie momenten zijn die ik opnieuw mee zou willen maken, maar ik vind sport gerelateerde dingen gewoon hartstikke mooi om mee te maken. Ik heb van het Nederlandse elftal verschillende wedstrijden over de hele wereld bezocht, maar bijv. ook de lokale voetbalclub KVC Oranje waar ikzelf veel te vinden ben en waar we successen hebben behaald. Ook de promotie van Roda vond ik heel leuk, die zou ik nog wel eens mee willen maken.’’

Wat is de mooiste vakantie die je ooit hebt gehad?

‘’Ik denk dat het dan toch de verre reizen zijn, dus naar Amerika, omdat het toch een heel ander leven is. Je komt daar aan en er is meteen in een groot tijdsverschil, je zit echt op de andere kant van de wereld. Dus dat vond ik heel mooi. Ook andere vakanties naar mooie eilanden. Als ik kijk naar Mykonos waar ik ben geweest, daar is natuurlijk ook een heel ander leven dan hier, maar het is nog altijd meer in de buurt en je hoeft niet lang te vliegen ervoor.’’

Als je met iemand een maand mocht ruilen van leven en werk, wie zou dat zijn?

‘’Ik denk dat het dan toch weer met sport te maken heeft. Ik zou dan wel een keer in de schoenen van een grote Nederlandse voetballer willen staan of Max Verstappen of een trainer. Juist vóór de groep staan en een keer te kijken hoe dat is. Ik denk dat als ik écht moest kiezen, dat ik zelfs misschien wel voor de bondscoach van Oranje ga: Koeman. Om gewoon een keer te kijken hoe het is om die spelers te bellen en uitnodigen voor een eindtoernooi. Of om juist de hele groep te leiden, de trainingen en wedstrijden en bepaalde beslissingen maken.’’

Meer blogposts

Hi werkgever! Check waarom jij wil samenwerken met Jobhunting

Het vinden van geschikt personeel voor je bedrijf kan lastig zijn. Daarbij is de werving en selectie van nieuw personeel een tijdsintensief proces. Jobhunting kan deze taak van je overnemen. Hieronder hebben wij op een rijtje gezet welke voordelen samenwerken met Jobhunting voor jou kan opleveren!

Lees meer

Meet the Vakkers - Mike

"Ik heb een apart gevoel voor humor, ik lach graag. Ik vertel ook een heleboel onzin, niet iedereen begrijpt dit en vaak moet ik daar dan al heel hard om lachen.''

Lees meer