Op zoek naar de perfecte medewerker?

Uitzenden

Snel en flexibel
Heeft u snel extra handen nodig? Bijvoorbeeld omdat er opeens een grote opdracht binnenkomt? Dan kan Jobhunting Uitzenden u helpen!

Hoe werkt uitzenden?
Uitzenden is een manier om te voorzien in arbeidskrachten. U meldt de vacature bij Jobhunting en wij zoeken voor u de ideale kandidaat. Gedurende vijf en een half jaar kunnen de medewerkers voor u blijven werken op uitzendbasis. Duidelijkheid en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij belonen de medewerkers dan ook via de cao.

Jobhunting Uitzenden
Jobhunting Uitzenden is de vreemde eend in de bijt. Wij staan bekend om het begeleiden van onze medewerkers op een zorgvuldige manier en we bieden de medewerkers goede banen voor lange tijd met een goed salaris. Voor onze klanten zoeken wij proactief naar nieuwe uitzendmedewerkers binnen ons (grote) netwerk. Als u een nieuwe uitzendkracht zoekt, kunnen we u direct kennis laten maken met een medewerker die past bij uw bedrijf. Wij beschikken over een groot en veelzijdig bestand van gemotiveerde flexmedewerkers die snel ingezet kunnen worden. Zo krijgt u een snelle oplossing voor uw personeelsvraag.

België
Jobhunting Uitzenden is ook werkzaam als specialist in grensarbeid tussen België en Nederland. Doordat de wetten en regels in België ingewikkeld zijn, zijn veel Nederlandse werkgevers niet bekend met de risico’s van het uitzenden van personeel in België. Buiten het aanvragen van een Limosa en a1 verklaring in het belangrijk een officiële uitzend erkenning te hebben in België. Onze backoffice partner beschikt over deze erkenning. Mocht u een opdracht hebben aangenomen in België? En wilt u, uw medewerkers te werk stellen in België? En geen risico’s  lopen op eventuele boetes, naheffingen en/of eventuele beëindigingen van uw opdrachten in België? Dan neem contact op met ons en wij nemen alle rompslomp uit handen en zorgen ervoor dat u zorgeloos opdrachten in België kunt aannemen en uw werknemers daar kunnen werken.

Payroll

Bergen administratie, ingewikkelde regelgeving en zorgen over financiële risico’s? Dat wilt u niet. Jij wilt zorgeloos met uw vak bezig zijn en laat arbeidsbemiddeling in welke vorm dan ook nu net ons vak zijn! Daarom werken veel ondernemers met Jobhunting als payroll organisatie. Maar is het dan ook iets voor u?

Zeker! Bedrijfsgrootte is bij payrolling niet relevant. Payrolling is namelijk geschikt voor:

-de éénpitter die een paar extra handen zoekt;
-de mkb’er die wil opschalen, of af wil van alle risico’s, administratie en het zelf bijhouden
van cao, wet- en regelgeving;
-én voor grote ondernemingen die hun vaste kern van medewerkers willen uitbreiden.

Payrolling is mogelijk in elke branche en in iedere arbeidssituatie. Denk bijvoorbeeld eens aan:

-oproepkrachten;
-seizoenskrachten;
-bij verlenging van proeftijd;
-nieuw aan te nemen personeel;
-scholieren;
-65+-ers;
-EU-medewerkers;
-bij overname van (zelf geworven) uitzendkrachten;
-het werk vanuit een uitkering.

Geen risico’s: overname van het juridisch werkgeverschap
Ontslagrisico, begeleiding van ontslagprocedures, transitievergoeding en het ziekterisico zijn onze verantwoordelijkheid. Met de inzet van Jobhunting hoeft u zich hier dus geen zorgen over te maken. Wij regelen het voor u en misschien nog wel belangrijker: u ontvangt hiervoor geen extra factuur.

Geen gedoe: loon- en salarisadministratie zorgeloos geregeld
Alle administratieve zaken die u als werkgever heeft, nemen wij voor u uit handen. Dit houdt in:
-het inschrijven van nieuw personeel;
-het verzorgen en verlengen van contracten;
-loonbetalingen;
-het verstrekken van jaaropgaven;
-salarisadministratie;
-het verwerken van loon- en functiewijzigingen.

Meer gemak, geen risico en minder kosten

U betaalt een vast tarief per gewerkt uur. Geen extra kosten bij verlof of ziekte. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in de totale salaris- en personeelskosten. De financiële administratie wordt hierdoor beperkter en dus inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.

Werving & Selectie

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw organisatie aan te bieden. Stuk voor stuk professionals die perfect passen bij uw uitdaging en organisatie. Uw vraag is daarbij ons vertrekpunt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Inschrijfformulier + Algemene Voorwaarden

Download hier het inschrijfformulier voor klanten

Download hier de algemene voorwaarden van Jobhunting Uitzenden

Meer informatie? Neem dan snel contact op met 0852500406

Heb je vragen?

Wij komen graag met jou in contact. Aarzel niet en stuur ons een mail of app, ook kun je ons bereiken via Facebook messenger!

Meer informatie? Neem dan snel contact op met 0852500406