Accountmanager worden bij Jobhunting?

Ben jij eager, ondernemend en heb je lef?
Word onze nieuwe accountmanager & join our Jobhunting Family!

Onze basis is gelegd in Kerkrade en het wordt tijd om te groeien. Voor een nieuw te openen vestiging zoeken wij  een “ondernemer” die veel vrijheid wilt, maar toch de veiligheid zoekt van een vast salaris.

Who are you?

Wij zoeken een geschikte JOBHUNTER die ervaring heeft met arbeidsbemiddeling, recruitment en/of werving en selectie. Jij bent iemand die onze taal spreekt en het gezicht wilt worden van het nieuwe Jobhunting label en onze nieuwe vestiging.

Netwerken is je 2e natuur en je bent bereid om je netwerk in te zetten om Jobhunting te laten groeien. Verder ben jij een echte pionier en signaleer je als geen ander kansen. Je straatvechters mentaliteit weet jij op de juiste momenten in te zetten en dealen met targets zie jij als een uitdaging.

What to do?

De locatie of de sector waarin je gaat werken zullen wij in goed overleg samen bepalen, dit is afhankelijk van je specialisme en/of netwerk. Jij hebt de ballen om een nieuw Jobhunting label op te starten en deze skyhigh te laten groeien.

Je krijgt een breed takenpakket en je werkzaamheden bestaan onder andere uit: telefonische acquisitie, klantbezoeken, intakes en het plaatsen van nieuwe V.I.J. (Very Important Jobhunters).

What can you expect from us?

Wij bieden je een fulltime baan voor lange tijd.
Een heerlijk salaris met een waanzinnige bonusregeling.
Een auto en telefoon van de zaak.
Alle vrijheid om je business ideeën uit te voeren.
Legio kansen om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.

Grab your chance and join the family!

Jobhunting vacature