Over Ons

Sinds 2015 is Jobhunting Uitzenden actief in de uitzendwereld. Binnen deze branche onderscheiden wij ons op meerdere punten, waardoor wij een vreemde eend in de bijt zijn. Zo spreken wij de taal van onze medewerkers. Geen moeilijk gedoe, maar: “What you see is what you get!” Volledige begeleiding  Ten opzichte van onze klanten zijn wij meedenkend, dit komt door onze frisse en ervaren blik op het ondernemerschap.

Middels een goede samenwerking tussen de medewerkers, de klanten en Jobhunting als intermediair, streven wij er naar om voor iedereen een goede toekomst te creëren met voldoende perspectief, op zowel zakelijk als maatschappelijk vlak.

Jelle

Mijn naam is Jelle en ik hou van lekker eten en een goed feestje op zijn tijd. Na jarenlang een goed lopend hotel/restaurant te hebben gerund in Landgraaf ben ik begonnen als intercedent. Na de samenwerking met Laura in de uitzendwereld, zijn we in januari als zelfstandige gestart. De uitdaging, afwisseling en het bieden van service zijn mijn drive om een succesvol uitzendbureau te runnen. Ik ben een echt mensen mens en ik kom mijn beloftes na!!

Laura

Ik ben Laura en ben een echte levensgenieter en familiemens. Mijn roots liggen in Italië. In mijn vakanties reis ik graag de wereld over, reizen vind ik heerlijk. Daarnaast hou ik ook van een goed feestje. De basis voor Jobhunting is al vroeg bij mij gelegd. De ondernemersspirit heb ik namelijk van huis uit meegekregen; mijn familie runt al jaren een succesvolle Italiaanse horeca onderneming. Omdat ik zelf niet door wilde in de horeca ben ik aan de slag gegaan als teamleider en trainster in de commerciële business. 6 jaar geleden ben ik gestart als intercedente. Dit beviel mij zo goed dat ik doorgroeide naar account- en kantoor manager. Samen met Jelle heb ik gewerkt in de uitzendwereld en omdat ik daar enorm veel ervaring heb opgedaan heb ik besloten om samen met Jelle zelfstandig ondernemer te worden in de uitzendwereld.

Heb je vragen?

Wij komen graag met jou in contact. Aarzel niet en stuur ons een mail of app, ook kun je ons bereiken via Facebook messenger!

Meer informatie? Neem dan snel contact op met 0852500406