WORD JIJ ONZE NIEUWE JOBHUNTER VOOR MAASTRICHT?

 Wij zoeken een nieuwe collega!
Jobhunting groeit! Groei jij met ons mee? Binnenkort openen wij onze 2e vestiging in Maastricht. Ben jij “The wolf of Maastricht” waar wij naar op zoek zijn?
Wat wordt er van jou verwacht?
Je bent continu commercieel bezig met het werven van nieuw personeel of nieuwe klanten waar personeel onder gebracht kan worden. Jij bent de leidinggevende en aansturende factor op ons nieuwe kantoor. Je stuurt personeel op kantoor aan, onderhoud klantcontact, maakt terugkoppelingen naar het hoofdkantoor en zorgt voor een fijne werksfeer voor de collega’s. Ook ontvang je nieuwe potentiële kandidaten op kantoor voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Met marketing en administratie houd je je niet bezig, al deze taken zijn opgenomen in het takenpakket van een collega in Kerkrade. 95% van het werk is dus commercieel, 5% administratief.
Wat zijn de vereisten?
– Je hebt MBO/HBO denkniveau
– Je hebt een ruim netwerk aan contacten
– Je hebt een goede mentaliteit
– Je bent sociaal, vriendelijk en fanatiek
Wat kun je verwachten?
Bij Jobhunting krijg je betaald wat je waard bent! Een goed loon, leuke collega’s en soepele werktijden. Een vast loon en een aantrekkelijke bonusregeling, THE SKY IS THE LIMIT!!
Daarnaast krijg je ook een bedrijfsauto en een bedrijfstelefoon.
Ben jij deze commerciële topper met een breed netwerk? Reageer dan snel via Laura of Jelle op 085-250 0406 en dan zien we jou op kantoor!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? App ons!” color=”green”]Jobhunting uitzenden & payrolling is van maandag tot zaterdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur continue bereikbaar. Heb je een leuke vacature gezien of ben je op zoek naar een baan? Stuur ons makkelijk en snel een app! We antwoorden je dan zo snel mogelijk!

Uncategorized